TİP Genel Başkanı ve Gebze adayı Erkan Baş tv100’e konuştu: Burcu Köksal’ın açıklamaları kabul edilebilir değil

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan adayı Erkan Baş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözlerine ilişkin ""Kabul edilebilir bir açıklama değil. Yerel yönetimlere talip olan birinin herhangi bir siyasi partinin seçmenlerine dönük dışlayıcı bir tutum almasının, bu zihniyetin siyasette kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, OdaTV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Kanal 7 Ankara temcilcisi Mehmet Acet, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan adayı Erkan Baş, yayına bağlanarak seçime dair açıklamalarda bulundu.

"CHP AFYONKARAHİSAR ADAYININ SÖZLERİ KABUL EDİLEBİLİR BİR AÇIKLAMA DEĞİL"
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim mitingindeki "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleriyle ilgili Baş "kabul edilebilir bir açıklama değil. yerel yönetimlere talip olan birinin herhangi bir siyasi partinin seçmenlerine dönük dışlayıcı bir tutum almasının, bu zihniyetin siyasette kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar bir takım görevlere talip olurlar, o görev tüm yurttaşlara eşit yaklaşmayı zorunlu kılar." dedi.