Tıp öğrencisi kıza pompalı tüfekle kurşun yağdırmıştı, ifadesi pes dedirtti!

Mersin'de Tıp Fakültesi öğrencisi üniversiteli Nidanur N.'yi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutan Ersin K., ağır yaraladığı genç kızın bir bacağının ampute olmasına sebep oldu. Polis tarafından gözaltına alınan zanlının verdiği ifadesinde 'terk edilmeyi hazmedemediğini' söyledi. Genç kızın vurulma anları, çevredeki bir güvenlik kamerasına anbeban yansıdı.

Dün akşam saatlerinde evine gitmek üzere yolda yürüyen Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Nidanur N., merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki kız öğrenci yurdu önünde hastanede teknisyen olarak görev yapan Ersin K. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Olayın ardından zanlı bölgeden kaçarken, her iki bacağından da ağır yaralanan üniversiteli genç kız, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç kızın sağ bacağının dizüstünden kesildiği, sol bacağının ise ise ağır hasarlı olduğu kızın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Tıp öğrencisi kıza pompalı tüfekle kurşun yağdırmıştı, ifadesi pes dedirtti! - Resim : 1

Genç kızın hastanede tedavisi devam ederken, Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin Adana'ya kaçtığını tespit eden ekipler, yaptıkları başarılı operasyonla zanlıyı suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

TERK EDİLMEYİ HAZMEDEMEMİŞ

Yakalanmasının ardından Mersin'e getirilen zanlı emniyette verdiği ifadesinde, Nidanur N. ile sevgili olduklarını, genç kızın kendisini terk etmesine öfkelendiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Genç kızın kurşun yağmuruna tutulduğu o anlar, bölgede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aracında pusu kuran Ersin K.'nın, sokakta evine doğru yürüyerek giden Nidanur N.'nun yanına giderek birden fazla pompalı silahla ateş ettiği anlar yer aldı. Genç kıza 6 el ateş eden Ersin K.'nın, arabasına binip olay yerinden uzaklaştığı anlar da yer alırken, şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.