Ölen kocasının küllerini yiyerek rejim yapıyor

İngiltere’de 26 yaşındaki Casie isimli bir kadının, ölen kocasının küllerini yemesi şoke etti. Casie kendisini, “Küller bende bağımlılık yarattı” diye savundu ve sadece kül yiyerek 42 kilo verdiğini ifade etti.

Ölen kocasının küllerini yiyerek rejim yapıyor

26 yaşındaki Tennessee'li Casie, 2009'da tanıştığı eşini  ölümcül astım krizi sebebiyle kaybetti. Eşini kaybeden kadın psikolojik olarak derin yaralar aldı. Başlarda eşi Sean'ın küllerini yanında taşıdı ve onu gittiği her yere götürdü.

TLC kanalında Garip Bağımlılığım adlı programın final bölümüne konu olan İngiliz kadın, izleyenleri şoke etti.  Casie tuhaf alışkanlığını şöyle açıklıyor:

Kocamı her yere götürüyorum, bakkala, alışverişe, sinemaya, yemek yemeye, gittiği her yere. Ne zaman bakkala gitsem onun sevdiği yemeği alırım, yemek yaptığımda sevdiği yemeği alırım, yemem ama onun için pişiririm. Bazıları gülüyor, oynadığımı düşünüyorlar ama ben ciddiyim, o benim kocam.

Ancak Casie'nin bağımlılığı daha tehlikeli bir saplantıya dönüştü. Külleri yakma işleminden sonra kendisine teslim edildiği kutudan özel bir kutuya boşaltırken tadına bakan kadın, kocasının küllerine bağımlı hale geldiğini söyledi.

Sadece kül yiyerek 42 kilo verdi

Eşinin küllerini yeme yöntemini açıklayan Casie şöyle diyor:

Önce parmağımı yalıyorum ve sadece batırmıyorum, iyice kekleşmesini sağlamak için dönüyorum ve sonra onu yiyorum. Çürük yumurta, kum ve zımpara kağıdı gibi tadı var ama bu tadı sevmeye başladım, ondan kurtulmak istememekle başladı ve onu yemeye kadar ilerledi. Kocam öldüğünden beri 42 kilo verdim, yediğim tek şey külleri.

Casie, Sean'ın küllerini günde yaklaşık 5-6 kez yiyor ve artık Sean'ın kalıntılarından neredeyse bir kilosunu bitirdi.

Eşinin küllerini her yediğinde heyecanlandığını ifade eden Casie, küllerin yedikten sonra kendisinden iğrendiğini ve utandığını söyledi. Casie, "Onu yemeyi bırakmalıyım, onu bir kez kaybettim, bu sefer onu tekrar kaybetmek benim hatam olacak."