TOGG'u alır almaz satışa çıkardı! İkinci el fiyatını görenlerin ağzını açık bıraktı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG kura ile satışa çıkmıştı. Satış fiyatı 953 bin liradan başlayan TOGG'u alır almaz satan vatandaşın koyduğu fiyat "pes" dedirtti.

TOGG'u alır almaz satışa çıkardı! İkinci el fiyatını görenlerin ağzını açık bıraktı

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan TOGG, kuraların ardından sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Bir vatandaş, aracı alır almaz satışa koydu. İnternet sitelerden birinde verilen ilanlarda resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 bin ila 4 milyon lira arasında satışa sunuldu. Söz konusu ilanların kısa sürede alıcı bulduğu da dikkatlerden kaçmazken 4 katı fiyat görenleri şaşkına çevirdi.

 

2.5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM
Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG’un yollara çıkmasıyla birlikte yollardaki şarj üniteleri sayısı da hızla artmaya başladı. Şu ana kadar piyasada batarya ve elektrikli araç fabrika maliyetleri hariç olmak üzere yalnızca şarj üniteleri ve diğer bağlantı ekipmanları için 2.5 milyar TL'lik yatırım büyüklüğüne ulaşıldı.

Türkiye'nin gururu olan TOGG başta olmak üzere elektrikli otomobillerin kesintisiz enerji ile yol kat edebilmeleri için çalışmalar hızla devam ediyor. Bugüne kadar 2 bin 592 adet istasyonda 3 bin 835 adet AC (yavaş şarj), bin 123 adet DC (yüksek hızlı şarj) şarj ünitesi olmak üzere toplam 4 bin 958 adet şarj noktası açıldı.

İşte o ilan

TOGG'u alır almaz satışa çıkardı! İkinci el fiyatını görenlerin ağzını açık bıraktı - Resim : 1