Topraktan darbeli matkap gibi fırlayan çiftçiye döş vuruşu yaptı. Asıl 15 Haziran'dan sonra korkunç saldırılar başlayacak

Aydın'ın Köşk ilçesinde topraktan fırlayan yılan, çiftçiye saldırdı. Talihsiz çiftçi, apar topar hastaneye kaldırıldı. Yılanların Türkiye'de çiftleşme dönemine denk gelen 15 Haziran'dan sonra daha saldırgan olmaları bekleniyor.

Topraktan darbeli matkap gibi fırlayan çiftçiye döş vuruşu yaptı. Asıl 15 Haziran'dan sonra korkunç saldırılar başlayacak

Türkiye'de daha önce yılanlarla ilgili yapılan uyarılar gerçekleşmeye başladı. Aydın'dan gelen yılan saldırısı haberi, yılanlardan korkan vatandaşları bir kez daha tedirgin etti. 

Uzundere Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında M.A. (48) tarlada hayvan otlattığı sırada bir yılan tarafından ısırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Topraktan darbeli matkap gibi fırlayan çiftçiye döş vuruşu yaptı. Asıl 15 Haziran'dan sonra korkunç saldırılar başlayacak - Resim : 1

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ASIL PATLAMA 15 HAZİRAN'DAN SONRA

Şu anda daha sakin olan yılanların, 15 Haziran'daki çiftleşme mevsimlerinden sonra ise daha saldırgan olmaları bekleniyor.