Uyuşturucu bulunmasın diye ellerinden geleni yaptılar: Sakladıkları gizli yer polisin gözünden kaçmadı

Diyarbakır Ergani’de emniyet güçlerince uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmada bir adreste arama yapıldı. Ekipler yapılan operasyonda 3 kişiyi gözaltına alırken baharat poşetinin içerisine gizlenmiş yarım kilonun üzerinde uyuşturucu maddeyi de ele geçirdi.

Uyuşturucu bulunmasın diye ellerinden geleni yaptılar: Sakladıkları gizli yer polisin gözünden kaçmadı

Diyarbakır’da ‘torbacı’ denilen sokak satıcılarına yönelik emniyet güçlerince operasyon yapıldı. Yapılan aramada 3 şüpheli gözaltına alınırken uyuşturucu satıcılarının adreste bir baharat poşetinin içerisine uyuşturucu madde gizlediği tespit edildi.

BAHARAT POŞETİNİN İÇERİSİNE UYUŞTURUCU MADDE GİZLEMİŞLER

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilçede ‘torbacı’ olarak adlandırılan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Çalışmalarda bir adreste yapılan aramada, baharat poşeti içerisine gizlenmiş 500 gram esrar, 50 gram metamfetamin, 3 kök Hint keneviri ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Operasyonda A.D., D.A. ve Ö.G. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.D., ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, D.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ö.G. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Uyuşturucu bulunmasın diye ellerinden geleni yaptılar: Sakladıkları gizli yer polisin gözünden kaçmadı - Resim : 1