Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Rize, Samsun ve Gümüşhane. Sizin için tarih yeni fırından çıktı. Sıcak sıcak bakın

Türkiye yeni haftaya sıcak hava ile başladı. Ancak Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Rize, Samsun ve Gümüşhane için bu durum biraz daha farklı. Sürekli devam etmeyecek. Sizin için tarih yeni fırından çıktı. Sıcak sıcak bakın.

Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Rize, Samsun ve Gümüşhane. Sizin için tarih yeni fırından çıktı. Sıcak sıcak bakın

Türkiye'nin geneli pazartesi gününe daha sıcak bir hava ile başladı. Pazar gününü yoğun bir fırtına altında bitiren Karadeniz bölgesinde herhangi ciddi bir olay meydana gelmemesi vatandaşları sevindirdi. 

GECELERİ YİNE SOĞUK OLACAK

Gündüzlerin sıcak geçmesi bekleniyor ancak gündüzleri yine soğuk olacak. Doğu Karadeniz bölgesindeki illerimiz için ise durum diğer illerimizden biraz daha farklı. Doğu Karadeniz'de yer alan Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Rize, Samsun ve Gümüşhane gibi illerimizde hava sıcaklıklarının daha kısa sürmesi bekleniyor. 

ORHAN ŞEN TARİH VERDİ

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu illerimiz için perşembe gününü işaret ederek şunları söyledi: 

"Sıcaklıklar ortalamanın üzerinde gece ise düşük olacak. Perşembe günü doğu karadenizde kky, Yılın son günü Ege ve Akdeniz bölgesinde yağmur var." 

Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Rize, Samsun ve Gümüşhane. Sizin için tarih yeni fırından çıktı. Sıcak sıcak bakın - Resim : 1