Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Bilecik, Bursa, Düzce, Bolu, Karabük için tarih verildi. Gökten durmayacak gibi yağacak

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabı üzerinden Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Bilecik, Bursa, Düzce, Bolu, Karabük illerimiz için kar yağışının tarihini verdi.

Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat,  Kütahya, Eskişehir, Ankara, Bilecik, Bursa, Düzce, Bolu, Karabük için tarih verildi. Gökten durmayacak gibi yağacak

Türkiye'de vatandaşlar artık etkili kar yağışının ne zaman etkili olacağını merak ediyor. Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Orhan Şen ise sosyal medya hesabı üzerinden  Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Bilecik, Bursa, Düzce, Bolu, Karabük illerimiz için kar yağışının tarihini verdi. Gökten hiç durmayacak gibi yağacak. Bu illerimize bol kar geliyor. 

Şen tarafından yapılan paylaşımda şu detaylar yer aldı: 

"Cumartesi düşecek sıcaklıkla beraber Trakya, Karadeniz iç, Kütahya Eskişehir Ankara Bilecik Bursa Düzce Bolu Karabük KKY ve KAR görülecek."