Trabzonspor, Andrea Pirlo ile anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, mutlu sona çok yaklaştı. Bordo mavili takım Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo ile anlaştı.

Trabzonspor, Andrea Pirlo ile anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan Trabzonspor, yeni teknik direktör konusunda mutlu sona ulaşmak üzere. Ahmet Ağaoğlu'nun ardından başkan seçilen Ertuğrul Doğan, Andrea Pirlo transferinde büyük aşama kaydetti.

PIRLO ILE PRENSIPTE ANLAŞILDI

Sabah'ın haberine göre Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan müsaade alarak Pirlo ile görüşen Trabzonspor, İtalyan teknik adam ile prensipte anlaşma sağladı.

Trabzonspor, Andrea Pirlo'ya sezonun geri kalanı ve gelecek sezonu kapsayan bir teklif sundu. Prensipte "Evet" diyen Pirlo, son kararını vermek için kulüpten süre istedi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan futbol efsanesinin İstanbul ekibi ile olan kontratı 30 Haziran'da son buluyor. Karagümrük'ün başında 26 Süper Lig maçına çıkan 43 yaşındaki Andrea Pirlo takımı ile maç başı ortalama 1.31 puan topladı.