Fenerbahçe’nin yıldızı dibe vurdu, uzmanın yolunu tuttu! İki şeyi yapmayı bıraktı!

Fenerbahçe’de performansı en çok eleştirilen isimlerden biri olan İrfan Can Kahveci, kariyerinin en zor günlerini yaşıyor. Tükenmişlik sendromu yaşayan yıldız futbolcunun psikolojik destek almaya başladığı öğrenildi. İrfan, sosyal medyayı ve basında çıkan haberleri takip etmeyi bıraktı.

Fenerbahçe’nin yıldızı dibe vurdu, uzmanın yolunu tuttu! İki şeyi yapmayı bıraktı!

Sarı lacivertli yönetim ve taraftarların büyük beklentilerinin olduğu İrfan Can Kahveci, sezona iyi başlasa da ilerleyen haftalarda performans düşüklüğü yaşadı. Beşiktaş ve Kayserispor maçlarında ıslıklanan futbolcunun hayatının en zor günlerini yaşadığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin yıldızı dibe vurdu, uzmanın yolunu tuttu! İki şeyi yapmayı bıraktı! - Resim : 1

PSİKOLOJİK DESTEK ALMAYA BAŞLADI

Sözcü’nün haberine göre performans olarak dibe vuran futbolcu, psikolojik destek almaya başladı. İrfan’ın uzman spor psikoloğunun tavsiyelerini dinlediği, eviyle tesis arasında mekik dokumaya başladığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin yıldızı dibe vurdu, uzmanın yolunu tuttu! İki şeyi yapmayı bıraktı! - Resim : 2

HABERLERİ TAKİP ETMİYOR, SOSYAL MEDYAYA BAKMIYOR 

İrfan’ın sosyal medyayı ve basında çıkan haberleri takip etmeyi bıraktığı, boş vakitlerini sadece ailesiyle geçiriyor. Jesus'a kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden tecrübeli yıldız “Sahada da olsam yedek kulübesinde de olsam Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım” dedi.

Fenerbahçe’nin yıldızı dibe vurdu, uzmanın yolunu tuttu! İki şeyi yapmayı bıraktı! - Resim : 3

 İRFAN CAN KAHVECİ'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe’nin 2021 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Başakşehir’den transfer ettiği 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 34 maçta 7 gol atıp 3 asist yaptı. Süper Lig’de 22 maçta forma giyen İrfan Can Kahveci, 4 gol-1 asistlik katkı sağladı.