Trabzonspor ile Kasımpaşa yenişemedi! Akyazı'da sessiz gece

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Karşılaşma 0-0 sona ererken bu beraberlikle Trabzonspor’un puanı 17 oldu. Kasımpaşa ise 13 puana ulaştı.

Trabzonspor ile Kasımpaşa yenişemedi! Akyazı'da sessiz gece

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa'yı kendi sahasında ağırladı. Bordo-Mavililer konuk ettiği rakibi karşısında gol bulamadı mücadele başladığı gibi 0-0’lık sonuçla sona erdi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 17'ye, Kasımpaşa ise 13'e yükseltti.

Trabzonspor Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olacak, Kasımpaşa ise sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Kasımpaşa yenişemedi! Akyazı'da sessiz gece - Resim : 1

Maçtan dakikalar

29. dakikada Eysseric'in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, Uğurcan sağına giden meşin yuvarlağı kornere çeldi.

40.dakikada Hugo'nun ceza sahası dışından vuruşunda top farklı şekilde auta çıktı.

Trabzonspor ile Kasımpaşa yenişemedi! Akyazı'da sessiz gece - Resim : 2

57.dakikada sol taraftan gelişen Trabzonspor atağından ceza sahası içindeki Yusuf Yazıcı, topu Hamsık'e bıraktı. Bu oyuncunun beklete vuruşunda ise meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul'dan döndü.

79. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında Umut Bozok'un pasıyla ceza sahası içinde buluşan Gomez'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

81. dakikada Trabzonspor'un sağ taraftan kullandığı fual atışında savunmadan seken topu önüne alan Trezeguet'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul'da kaldı.

Trabzonspor ile Kasımpaşa yenişemedi! Akyazı'da sessiz gece - Resim : 3