Trabzonspor sıcak para arıyor! Ay sonuna kadar bulunması şart! İşte dudak uçuklatan o rakam!

Trabzonspor yönetiminin sezon sonunu borçsuz tamamlamak için nisan ayının sonuna kadar 7 milyon 200 bin Euro (155 milyon TL) bulması gerektiği belirtildi. Bordo mavililerin bu geliri bulmak için ciddi sponsorluk arayışında olduğu ve sermaye artırımına gitmeyi planladığı ifade edildi.

Trabzonspor sıcak para arıyor! Ay sonuna kadar bulunması şart! İşte dudak uçuklatan o rakam!

Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası yapılan olağanüstü genel kurulda yönetimi devralan Ertuğrul Doğan ve yönetimi, kulübün ödemeleriyle uğraşıyor.

250 MİLYON TL BULUNMUŞTU

61saat’in haberine göre göreve gelir gelmez acil olarak ödenmesi gerek 250 milyon TL’yi bulan Trabzonspor yönetimi, futbolcuların geriye dönük 2 aylık ödemelerini yaparak borçsuzluk kâğıdı almıştı.

Trabzonspor sıcak para arıyor! Ay sonuna kadar bulunması şart! İşte dudak uçuklatan o rakam! - Resim : 1

AY SONUNA KADAR BULUNMASI GEREKİYOR

Trabzonspor’da bu ayın da hareketli geçeceği belirtiliyor. Bordo mavili yönetimin ay sonuna kadar 7 milyon 200 bin Euro (155 milyon TL) daha bulması gerektiği belirtildi. Oyuncuların geriye dönük maaşları, ihtar çeken oyuncular ve bonservis ödemeleri yapmayı planlayan Trabzonspor sezon sonuna borçsuz girmeyi hedefliyor.

Trabzonspor sıcak para arıyor! Ay sonuna kadar bulunması şart! İşte dudak uçuklatan o rakam! - Resim : 2

GELİR ARTIRMA YÖNTEMLERİ BELLİ OLDU

Kulübün söz konusu bu rakam için ciddi sponsorluk arayışında olduğu ve sermaye artırımına gitmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.