TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: İspanya’dan transfer müjdesi! Kuzeyin Kralı Trabzonspor’u zengin edecek!

Trabzonspor’un bonservisinden büyük bir gelir elde ettiği Alexander Sörloth hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Real Sociedad ikinci kez kiraladığı Sörloth’ün bonservisini almaya karar verdi, transfer gerçekleşirse Trabzonspor yüzde 20 oranında pay alacak.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: İspanya’dan transfer müjdesi! Kuzeyin Kralı Trabzonspor’u zengin edecek!

Trabzonspor’un İngiliz ekibi Crystal Palace takımından 2019-2020 sezonunda kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexander Sörloth, bordo mavili ekipte çıktığı 49 maçta 33 gol, 11 asistlik performans sergileyerek kariyerinin en golcü sezonunu yaşamıştı.

LEİPZİG’TE BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Daha sonra Alman ekibi Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth, beklentilerin altında kalınca 2021-22 sezonunda 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla Real Sociedad'a kiralandı. Burada kötü bir performans gösteren Norveçli golcü, Alman ekibine dönmesi sonrası yeniden Sociedad'ın yolunu tuttu.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: İspanya’dan transfer müjdesi! Kuzeyin Kralı Trabzonspor’u zengin edecek! - Resim : 1

YENİDEN KENDİNİ BULDU

Bu kez beklentilerin üzerinde bir performans gösteren Sörloth, bu sezon çıktığı 34 maçta 13 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Bunun üzerine harekete geçen İspanyol ekibi, futbolcunun bonservisini almaya karar verdi.

TRABZONSPOR PAY ALACAK

Transfer gerçekleşirse bordo mavili ekipler, yüzde 20 oranında pay alacak.