Visca'dan sevindirici haber! İşte dönüş tarihi...

Trabzonspor'a Boşnak yıldızı Visca'dan sevindirici haber geldi. Tedavi süreci beklenenden hızlı ilerleyen Boşnak yıldızın, yaklaşık 1 ay sonra saha çalışmalarına başlayabileceği öğrenildi.

Visca'dan sevindirici haber! İşte dönüş tarihi...

Fatih Karagümrük maçında köprücük kemiği kırılan ve bu sezon 2. kez ciddi sakatlık geçiren Edin Visca'nın ne zaman sahalara döneceği hakkında gelişmeler yaşanmaya başlandı. 

Fanatik'te yer alan habere göre, Edin Visca, geri dönüş hazırlığında. Tedavi süreci beklenenden hızlı ilerleyen Boşnak yıldızın, yaklaşık 1 ay sonra saha çalışmalarına başlayabileceği öğrenildi.

''VISCA’NIN LISANSINI DONDURABILIRIZ''

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Visca'nın ikinci sakatlığından sonra ''Visca’nın lisansını dondurabiliriz'' diye açıklama yapmıştı. Başarılı hoca, İstanbulspor galibiyeti sonrası Visca için ''Doktor kontrolü devam ediyor. Hızlı ilerliyor. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz'' dedi.

''AZ KALDI''

Visca, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Az kaldı’ mesajıyla antrenman yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak taraftarı heyecanlandırmıştı.

Visca'dan sevindirici haber! İşte dönüş tarihi... - Resim : 2

Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki oyuncu 12 Ocak 2022 tarihinde Başakşehir'den Trabzonspor'a 4.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Fırtına ile 26 maçta sahaya çıkan Boşnak yıldız 6 gol ve 8 asist kaydetti.