Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı! Başkan Doğan o isimde karar kıldı!

Yayıncı kuruluşun haberine göre Trabzonspor'da Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı, bordo mavili yönetim bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat Teknik Direktör Slaven Bilic'i gündeme aldı.

Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı! Başkan Doğan o isimde karar kıldı!

Trabzonspor'da Orhan Ak'ın istifası sonrası teknik direktör arayışları hızlandı. Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerde iki taraf maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Ayrıca Sergen Yalçın, takımı sezon sonunda devralmak istediğini ifade etti. Bunun üzerine yapılan görüşmelerde bir sonuç alınamadı.

Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı! Başkan Doğan o isimde karar kıldı! - Resim : 1
Sergen Yalçın

 

Bordo mavililer, boşta olan ve hemen takımın başına geçecek adaylara yoğunlaştı, bu doğrultuda gündeme gelen son isim geçmişte Beşiktaş'ı da çalıştıran Hırvat Teknik Direktör Slaven Bilic oldu.

Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı! Başkan Doğan o isimde karar kıldı! - Resim : 2
Slaven Bilic

 

İŞTE TRABZONSPOR'DAKİ SON DURUM

Yayıncı kuruluş muhabiri Erdem Şen, Trabzonspor'daki son gelişmeleri anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Sergen Yalçın’la görüşmeler tıkanmış durumda diyebiliriz. Şuan için Sergen Yalçın defterinin kapandığını söyleyebiliriz. Ertuğrul Doğan yönetiminin Sergen Yalçın’ın ayrılışının ardından sonra ilk temas kurduğu isim teknik direktörü adayı Sergen Yalçındı. Bir görüşme gerçekleştirildi, görüşme öncesinde iki tarafta istekliydi. Şunu söyleyelim Sergen Hoca’nın takımı sezon sonu devralmak istemesi ve aynı zamanda da…

Trabzonspor’un aklındaki rakamlar ile Sergen Yalçın’ın ekibinin talep ettiği rakam arasında ciddi bir fark oluşu aslında Sergen Yalçın’ın Trabzonspor’la adının geçmesini biraz daha engelledi. Şuan için bir gelişme olmazsa Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı diyebiliriz. Çünkü özellikle yönetim görevi olmayan, kulübü olmayan bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Sergen Yalçın’ın da takımı sezon sonu devralmak istemesi de yönetimin bu konuda başka isimlere arayışa itti.

Trabzonspor’da Sergen Yalçın defteri kapandı! Başkan Doğan o isimde karar kıldı! - Resim : 3
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan

 

Şuanda gündemdeki listedeki en kuvvetli adaylardan biri de Slaven Bilic. Bu yeni bir bilgi. Sergen Yalçın defterinin kapanmasıyla birlikte bu kez Slaven Bilic gündeme geldi. Çok yakın zamanda Başkan Ertuğrul Doğan ile Slaven Bilic’in bir görüşme yapmasını bekliyoruz. Ukrayna Milli Takımı için de adı geçiyor. Şuan Trabzonspor’un listesindeki en kuvvetli isimlerden birisi ve en yakında zaman içinde bir görülme yapılmasını bekliyoruz.

Şuan için gözüken o ki, Beşiktaş maçında takımın başında İhsan Derelioğlu’nun olacağı bilgisini edindik. Yetiştirilirse yeni hoca… Şuan için böyle bir durumun çok zor olduğu bilgisinin de altını çizmiş olalım."