Trabzonspor’dan “on numara” transfer! Yıldız futbolcu için kulübüyle anlaşma sağlandı! İşte ödenecek bonservis bedeli

Trabzonspor, Hırvatistan ekibi Varazdin’de forma giyen Tonio Teklic’i transferinde futbolcunun kulübüyle anlaşmaya vardığı, son detayların konuşulduğu kaydedildi. Bordo mavili ekibin futbolcu için 1.2 milyon euro ücret ödeyeceği belirtildi.

Trabzonspor’dan “on numara” transfer! Yıldız futbolcu için kulübüyle anlaşma sağlandı! İşte ödenecek bonservis bedeli

Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştiren Trabzonspor, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

KULÜPLER ARASI ANLAŞMA SAĞLANDI

germanijak.hr’de yer alan habere göre Trabzonspor, Hırvatistan ekibi Varazdin’de forma giyen Tonio Teklic’i transfer etmek için sürdürdüğü görüşmelerde futbolcunun kulübüyle anlaşmaya vardı.

Trabzonspor’dan “on numara” transfer! Yıldız futbolcu için kulübüyle anlaşma sağlandı! İşte ödenecek bonservis bedeli - Resim : 1

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

İki tarafın futbolcunun transferinde sona detayları konuştuğu kaydedildi. Trabzonspor’un bu transfer için Hırvat ekibine 1.2 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği ifade ediliyor.

Trabzonspor’dan “on numara” transfer! Yıldız futbolcu için kulübüyle anlaşma sağlandı! İşte ödenecek bonservis bedeli - Resim : 2

TONIO TEKLIC'İN KARİYERİ

Transfermarkt'a göre değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen Tonio Teklic, orta sahanın merkezinde 10 numara pozisyonunda ve kanatlarda görev yapabiliyor.

Geçen sezon Varazdin ile 34 maça çıkan Teklic, 9 gol ve 2 asistlik skor katkısı üretti.