Trabzonspor’u yıkan haber! Antrenmanda sakatlanan yeni transfer 9 ay yok! Sezonu kapattı

Trabzonspor’un Slovenya kampındaki antrenmanında sakatlanan yeni transfer Hırvat oyuncu Mislav Orsic’in çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada futbolcunun ameliyat olacağı ifade edildi. Hırvat yıldızın 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Trabzonspor’u yıkan haber! Antrenmanda sakatlanan yeni transfer 9 ay yok! Sezonu kapattı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da antrenmanlarını sürdürüyor. Bordo mavili takımın dün Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde, Slovenya Futbol Federasyonuna ait sahada gerçekleştirilen antrenmana belinde ağrı bulunan Siopis, tedavisi için İspanya'ya giden Fernandez, sağ üst adalesinde ağrı olan Emirhan Zaman ile Hüseyin Türkmen katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavili oyuncular, çift kale maç yaptı.

Trabzonspor’u yıkan haber! Antrenmanda sakatlanan yeni transfer 9 ay yok! Sezonu kapattı - Resim : 1

İKİLİ MÜCADELEDE YERDE KALDI

Maç sırasında Hakan Yeşil ile ikili mücadeleye giren Hırvat futbolcu Mislav Orsic ayağına aldığı darbe sonucu yerde kaldı. Sağ dizinden sakatlanan Orsic, detaylı tetkiklerinin yapılması amacıyla sahadan golf aracıyla ayrıldı.

Hırvat oyuncunun sakatlığı nedeniyle bir süre ara verilen antrenman, çift kale maçın devamıyla sona erdi.

Trabzonspor’u yıkan haber! Antrenmanda sakatlanan yeni transfer 9 ay yok! Sezonu kapattı - Resim : 2

SAKATLIĞI BELLİ OLDU

Sports Digitale’in haberine göre Orsic'in çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Trabzonspor'un gün içinde açıklama yapması bekleniyor.

AMELİYAT OLACAK 

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Orsic'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, "Takımımızın dün yapılan antrenmanı sırasında sakatlanan oyuncumuz Mislav Orsic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz bölgesinde ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmış olup en kısa sürede operasyonu planlanmaktadır" dedi.

Trabzonspor’u yıkan haber! Antrenmanda sakatlanan yeni transfer 9 ay yok! Sezonu kapattı - Resim : 3

ÇAPRAZ BAĞI YIRTIĞI NEDİR?

İyileşme genellikle 9 ay sürer. Sporcuların eskisi gibi aktivite yapmaları ve spor faaliyetlerine geri dönmeleri ise 8 ila 12 ay arasında değişmekle birlikte daha fazla da sürebilmektedir.