Trafik ışıklarını ihlal edince ölümden döndüler

Trafik ışıklarını ihlal etme nedeniyle iki araç çarpıştı. Kazada sürücüler ve araçta bulunan yolcular sıkıştı. Hayatını kaybedenin olmadığı olayda 4 kişi yaralandı.

Trafik ışıklarını ihlal edince ölümden döndüler

Antalya Öğretmenevleri Mahallesi'nde ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Feyzullah Göktürk otomobil ile Çetin Telli yönetimindeki otomobil Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi'de çarpıştı.

Işık ihlali dolayısıyla gerçekleştiği belirtilen kazada, sürücüler ile otomobillerde bulunan Hasan Nirvan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın araçlarda sıkıştı. İtfaiye, 112 Acil Servis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı bölgede yer alan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde iki aracın çarpışma anı ve sonrasında vatandaşların yaralılara yardım etmeleri yer alıyor.

Yaralılara yardım edenlerden Mehmet Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, araçta sıkışan bir kadının emniyet kemerini keserek camdan çıkardıklarını ve ambulansa götürdüklerini söyledi.