Hakaret ettiği taksicinin suratına tükürmüştü! Irmak Arıcı'dan tepki çeken paylaşım

Trafikte tartıştığı sürücüye hakaretler yağdırdıktan sonra suratına tüküren genç şarkıcı Irmak Arıcı'nın son paylaşımı tepki çekti.

Hakaret ettiği taksicinin suratına tükürmüştü! Irmak Arıcı'dan tepki çeken paylaşım

Şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte korna çalma nedeniyle tartıştığı sürücü Recep Karaaslan'a hakaretler yağdırmış, bununla da kalmayıp defalarca suratına tükürmüştü. Arıcı, son olarak sosyal medya hesabından yine tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde Caddebostan'da meydana gelen olayda, şarkıcı Irmak Arıcı trafikte korna çalma nedeniyle tartıştığı sürücü Recep Karaaslan'a hakaretler yağdırarak suratına defalarca tükürmüştü.

"Senin gibi insanlara nasıl tükürüyorum. Allah'ın eziği" diyen ve Karaaslan'ın kolunu sıkan şarkıcının o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmişti.

Recep Karaaslan'ın videoya aldığı olay sonrası genç şarkıcı Irmak Arıcı büyük tepki çekmişti. Sürücü Recep Karaaslan, olayla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Ben uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman ise önüme arabayı kırdı."

Irmak Arıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hakaret ettiği taksicinin suratına tükürmüştü! Irmak Arıcı'dan tepki çeken paylaşım - Resim : 3

Irmak Arıcı'nın sözlerinin arasında "Özür" ifadesinin bulunmaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.