Trafikte tehlikeli yolculuk! Patenli gençler canlarını hiçe saydı!

Tekirdağ Çorlu'da bir grup patenli genç, seyir halindeki otomobillerin arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Patenli gençler trafikte canlarını tehlikeye atarken, görenler hayrete düştü. O anlar kameraya yansıdı.

Trafikte tehlikeli yolculuk! Patenli gençler canlarını hiçe saydı!

Tekirdağ Çorlu'nun en işlek caddesinde bir grup genç canlarını tehlikeye soktu.

Şinasi Kurşun Caddesi ile Bülent Ecevit Bulvarı ışıklar dönel kavşakta 5 kişilik genç grubu, trafiği hiçe sayarken, kullandığı patenlerin amacı dışına çıktıkları görüldü. Keyif çattığını sanan 5 genç, başına gelebilecek kaza tehlikesine bile aldırış etmedi.

Cumhuriyet Parkı mevkiinde paten tutkunu 5 genç, Santral istikametine seyreden otomobillere tutundu. Yeşil ışıkta hareketlenen otomobillerin arkasına tutunarak trafiği tehlikeye düşürmesi, büyük tepki çekti. Gençlerin patenle tehlikeli yolcuğu, o anları gören yaya ve araç sürücülerinin tepkisini çekti. Araç sürücülerinin de umursamaz gençlere kayıtsız kaldığı gözlendi.

Tehlikeli yolculuk bir vatandaşın telefon kamerasına yansırken, kazaya davetiye çıkaran gençlerin umursamaz tavırları dikkat çekti. Trafiği tehlikeye düşürdükleri yetmediği gibi sürücüleri de çileden çıkardı.