Traktörün üzerinde tarlasını süren adam, karşıdan kendisine doğru gelen küçük kızı gördü. Hiç düşünmeden tek bir şey yaptı

Traktörün üzerinde bindi ve tarlasını sürmeye başladı. Karşıdan kendisine doğru kırmızı etekli küçük bir kız koşmaya başladı. Adam, küçük kızı gördüğünde hiç düşünmeden tek bir şey yaptı. İşini gücünü anında bırakan baba, kontağı çevirip traktörü durdurdu. Traktörden indiği gibi kendisine koşan kızını sevgiyle kucakladı. O anlar izleyenleri duygulandırdı.

Traktörüyle tarlasını süren adam, beklemediği bir sürprizle karşılaştı. O anlar saniye saniye kaydedilirken izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Tarlasını sürek çiftçi, karşıdan kendisine doğru koşan küçük kızı gördü. Kırmızı etekli küçük kız, yanına yaklaşınca anına kontağı kapattı. Ani bir hareketle traktörden indi ve küçük kızı kucağına aldı. 

İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP ONA KOŞTU

Baba ve kız olduğu anlaşılan küçük kız ve adam, birbirlerine sevgiyle sarıldı. Baba küçük kızını kucağında döndürdü, havaya attı. Ardından kucağına alıp traktörü birlikte sürdü. Baba ve kızın sevgi dolu anları, babanın çocuğunu mutlu etmek için işini gücünü bırakıp onunla ilgilenmesi izleyenleri duygulandırdı.