Trakya Bölgesi için uyarılar tek tek gelmişti. Tekirdağ'da etkili oldu. Önümüzdeki günlerin de tahminleri belli oldu

Trakya Bölgesi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarılar tek tek gelmişti. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte sağanak yağış ve kar yağışı uyarıları yapılmıştı. Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar, bölgeyi beyaza boyadı. Uzmanlar, önümüzdeki günlerde de soğuk havanın etkili olacağı açıklandı.

Trakya Bölgesi için uyarılar tek tek gelmişti. Tekirdağ'da etkili oldu. Önümüzdeki günlerin de tahminleri belli oldu

Trakya Bölgesi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından sağanak ve kar yağışı etkisini gösterdi. Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaza boyadı.

Trakya Bölgesi için uyarılar tek tek gelmişti. Tekirdağ'da etkili oldu. Önümüzdeki günlerin de tahminleri belli oldu - Resim : 1

BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Etkili olan kar yağışı ile Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı bölgede, yağışın ardından sis ve şiddetli rüzgar etkili oluyor. Hava sıcaklığının 6 derece olduğu kentte soğuk havanın etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Trakya Bölgesi için uyarılar tek tek gelmişti. Tekirdağ'da etkili oldu. Önümüzdeki günlerin de tahminleri belli oldu - Resim : 2