Transfer çalışmaları hız kazandı! Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! Beşiktaş’ın eski kalecisi geliyor

Kaleci Muslera’nın yokluğunda kaleyi devralabilecek bir isim arayışına giren Galatasaray, Günay Güvenç’i kadrosuna katmak istiyor.

Transfer çalışmaları hız kazandı! Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! Beşiktaş’ın eski kalecisi geliyor

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemeye 3 puan uzakta olan Galatasaray’da yeni sezonun kadro yapılanması başladı. Bu kapsamda takımdan gidecek futbolcuların yanı sıra takım transfer edilecek için de çalışmalar sürüyor.

Transfer çalışmaları hız kazandı! Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! Beşiktaş’ın eski kalecisi geliyor - Resim : 1

TRANSFER LİSTESİNE ALINDI

Sarı kırmızılılar, kaleci bölgesine Muslera’nın yokluğunda oynayabilecek tartışmasız bir isim transfer etmek istiyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre sarı kırmızlılar, Gaziantep FK’de forma giyen Günay Güvenç’i kadrosuna transfer etmek istiyor.

Transfer çalışmaları hız kazandı! Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! Beşiktaş’ın eski kalecisi geliyor - Resim : 2
Günay Güvenç

 

KASIMPAŞA'YA KİRALIK OLARAK GİTTİ

Sezona Gaziantep FK’de başlayan Günay Güvenç, deprem felaketinin ardından sezon sonuna kadar Kasımpaşa ile anlaşma sağlamıştı.

Gaziantep FK ile 22 maça çıkan Günay, 30 gol yedi, 3 maçta kalesini gole kapattı. Kasımpaşa formasıyla 8 maça çıkan Günay 9 gol yedi, 4 maçta kalesini gole kapattı.

Günay Güvenç, geçmişte Beşiktaş forması da giymiş ve sarı kırmızlı takıma karşı mücadele etmişti.