Transfer haberleri: Beşiktaş’ın parlayan yıldızı konuştu! Redmond takımda kalacak mı?

Beşiktaş’ın Ümraniyespor’u yendiği maçta gol atan Nathan Redmond, göz dolduruyor. Son 5 maçta 4 gol atan Redmond geleceği hakkında, “Kariyerimin öncesine bakarsanız sezon devam ederken bir karar vermiş değilim, şu anda da durum farklı değil” dedi.

Transfer haberleri: Beşiktaş’ın parlayan yıldızı konuştu! Redmond takımda kalacak mı?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk oldu. Siyah beyazlılar mücadeleyi 25.dakikada Nathan Redmond ve 71.dakikada Aboubakar’ın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Transfer haberleri: Beşiktaş’ın parlayan yıldızı konuştu! Redmond takımda kalacak mı? - Resim : 1

PERFORMANSINI ARTIRDI

Beşiktaş’ın son haftalardaki yıldızı Redmond, bu maçta attığı golle son 5 maçta 4’üncü kez ağları havalandırdı, 3 asist yaptı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Transfer haberleri: Beşiktaş’ın parlayan yıldızı konuştu! Redmond takımda kalacak mı? - Resim : 2

“BENDEN İSTENİLENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Yükselen performansı için konuşan Redmond, "Lige alışmamdan kaynaklanıyor performans artışım. Hocamızın istediği şekilde takıma katkı vermeye çalışıyorum. Farklı bir şey yapmıyorum. Benden istenileni yapmaya çalışıyorum, bunu yaptıkça özgüven de kazanıyorum” dedi.

Transfer haberleri: Beşiktaş’ın parlayan yıldızı konuştu! Redmond takımda kalacak mı? - Resim : 3

TAKIMDA KALACAK MI?

Geleceği hakkında konuşan yıldız futbolcu, “Kariyerimin öncesine bakarsanız sezon devam ederken bir karar vermiş değilim, şu anda da durum farklı değil. Önümüzde önemli maçlar var. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeye çalışacağız. Sonra bakacağız" ifadelerini kullandı.