TRANSFER HABERLERİ: Milli futbolcu, transfer piyasasını sallayacak! İtalyanlar 30 milyon Euro ödemeye hazır!

Getafe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Enes Ünal, Juventus'un radarına girdi. Getafe, milli futbolcunun bonservis bedeli için 30 milyon Euro talep ederken İtalyan ekibinin bu rakamı ödemeye istekli olduğu belirtildi.

TRANSFER HABERLERİ: Milli futbolcu, transfer piyasasını sallayacak! İtalyanlar 30 milyon Euro ödemeye hazır!

İtalyan ekibi Juventus, 75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Dusan Vhalovic'in ayrılma ihtimaline karşı harekete geçti. Torino ekibi, Getafe'de top koşturan milli yıldız Enes Ünal ile ilgileniyor.

TAKIMIN GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Fichajes'in haberine göre bu sezon Getafe'nin gol yükünü çeken 24 yaşındaki milli futbolcu, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Getafe formasıyla çıktığı 26 maçta 9 gol, 5 asist ile 14 gole direkt katkı yapan futbolcu, Massimiliano Allegri'nin dikkatinden kaçmadı.

TRANSFER HABERLERİ: Milli futbolcu, transfer piyasasını sallayacak! İtalyanlar 30 milyon Euro ödemeye hazır! - Resim : 1

İSTENEN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Getafe, 24 yaşındaki milli futbolcu için 30 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli talep ediyor. İtalyan ekibinin bu ücreti ödemeye istekli olacağı belirtildi.

Öte yandan İspanyol ekibi Atlético de Madrid'in de yıldız futbolcuyla yakından ilgileniyor. Getafe'nin de Enes'i satarak büyük bir gelir elde etmeyi amaçladığı kaydedildi.