Transfer resmen açıklandı! Fenerbahçe’nin yeni kalecisi bugün geliyor

Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varıldığını, futbolcunun bugün İstanbul’a geleceğini açıkladı.

Transfer resmen açıklandı! Fenerbahçe’nin yeni kalecisi bugün geliyor

Fenerbahçe uzun süren görüşmele sonucunda Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat kaleci Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertliler transferi resmi açıklamayla duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Transfer resmen açıklandı! Fenerbahçe’nin yeni kalecisi bugün geliyor - Resim : 1

ÖDENECEK BONSERVİS BELLİ OLDU

Fenerbahçe’nin Livakovic için 7-7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Hırvat kalecinin sarı lacivertli takımla 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

TWENTE MAÇINI SEYREDECEK

Başarılı kaleci akşam saatlerinde Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Twente ile oynayacağı maçı tribünden izleyecek. Gün içinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Livakovic, Dinamo Zagreb formasıyla çıktığı 290 maçta 233 gol yedi, 135 maçta kalesini gole kapattı.