Transfer sezonu hızlı başladı! Trabzonspor ve Fenerbahçe yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi! İşte o isim

İngiltere Premier Lig’den küme düşen Southampton’ın yıldızı Mislav Oršić’e Fenerbahçe ve Trabzonspor’un teklif yaptığı belirtildi.

Transfer sezonu hızlı başladı! Trabzonspor ve Fenerbahçe yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi! İşte o isim

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, şampiyonluğa ulaştı. Ligin bitmesine 2 haftalık bir süreç kalırken takımlar yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Özellikle yeni sezonda şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe ve Nenad Bjelica yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızlanırken yeni bir iddia ortaya atıldı.

Transfer sezonu hızlı başladı! Trabzonspor ve Fenerbahçe yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi! İşte o isim - Resim : 1

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR KARŞI KARŞIYA 

Daily Express’ten Ryan Taylor’a göre İngiltere Premier Lig’den küme düşen Southampton’ın Hırvat yıldızı Mislav Oršić’i birçok takım transfer etmek istiyor. Futbolcunun temsilcilerinin Türkiye’den Fenerbahçe ve Trabzonspor, Fransa’dan Montpellier ve İspanya’dan Osasuna ile görüştüğü kaydedildi.

Transfer sezonu hızlı başladı! Trabzonspor ve Fenerbahçe yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi! İşte o isim - Resim : 2

KULÜBÜN TAVRI ÖNEMLİ 

Futbolcunun sözleşmesinde çıkış maddesi bulunmazken Southampton’ın tutumu transferin durumunu belirleyecek.

Sezona Dinamo Zagreb’te başlayan ve devre arası Southampton’a giden Orsic, bu sezon oynadığı 32 maçta 13 gol attı, 8 asist yaptı.