Yıldız futbolcu performansıyla sınıfta kaldı! 40 milyon TL çöpe gitti!

Trabzonspor’un Lille takımından kiraladığı Yusuf Yazıcı, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 40 milyon TL maliyeti olan futbolcu son iki haftada maç kadrosuna da alınmazken sezon sonunda ayrılması bekleniyor.

Yıldız futbolcu performansıyla sınıfta kaldı! 40 milyon TL çöpe gitti!

Trabzonspor’dan 2019-2020 sezonunda Fransa'nın Lille takımına toplam 17 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ve Edgar Le karşılığında kulüp tarihinin rekor bedeliyle transfer olan yıldız orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı bir türlü beklenen performansı veremedi.

Sezon başında 2 Eylül günü eski kulübü için Türkiye'ye gelen ve dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun girişimleriyle tekrar bordo-mavili takıma kiralık olarak katılan Yusuf, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Yıldız futbolcu performansıyla sınıfta kaldı! 40 milyon TL çöpe gitti! - Resim : 1

PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta forma giyen Yazıcı, 7 müsabakada ilk 11'de sahaya çıktı. Ligde bu sezon 509 dakika bordo-mavili formayı giyen 26 yaşındaki futbolcu, 3 gol attı.

UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda 7 mücadelede görev alan Yusuf, 233 dakikada yeşil zeminde kaldı ve sadece kupada 2 gol kaydetti.

TAKIMDAN AYRILMASI BEKLENİYOR

Trabzonspor'da geçirdiği kiralık dönemde bekleneni veremeyen Yusuf Yazıcı'nın sezonun tamamlanmasıyla takımdan ayrılması bekleniyor.