Transfer tahtasını açamayan Kayserispor'da kriz! Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan istifa sinyali!

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, transfer tahtasının açılması gerektiğini belirterek, “Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim” dedi. Atan'ın bu sözleri ilk maça kadar istedikleri olmazsa istifa edeceği şeklinde yorumlandı.

Transfer tahtasını açamayan Kayserispor'da kriz! Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan istifa sinyali!

Geçen sezon transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan Kayserispor, yeni sezon öncesi transfer tahtasını açamadı. Yönetim transfer tahtasının açılacağını ifade ederken Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan son durum hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Atan, istifa etmediğini belirttiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kayserispor’umuzun değerli taraftarına: İstifa etmedim. Tek gündemimiz elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak ve transfer tahtasının açılması olmalı. Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim.”