Transfer yasağı bulunan Altay’da yeni kriz baş gösterdi! Golcü Marco Paixao sosyal medyadan isyan etti

Transfer yasağı bulunan Spor Toto 1. Lig ekibi Altay’ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, kulüpten maaş alamadığını ifade etti. Siyah beyazlıların futbolculara ödeme yapmak için kaynak aradığı belirtildi.

Transfer yasağı bulunan Altay’da yeni kriz baş gösterdi! Golcü Marco Paixao sosyal medyadan isyan etti

Spor Toto 1.Lig’de 2022-2023 sezonunu 12.sırada bitiren Altay, ekonomik sorunlarla mücadele ediyor. Özellikle futbolcuların ödeme konusunda sıkıntı yaşadıkları ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Siyah-beyazlılarda 4 kez gol krallığı sevinci yaşayan Portekizli futbolcu Marco Paixao, sosyal medya hesabından kulüpten alacaklarını tahsil edemediği için isyan etti. 38 yaşındaki golcü oyuncunun yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada yalan paylaşımlar yapmayın lütfen. Mesleğimize ve bu sezon hepimizin yaptığı fedakarlığa saygı duyun. Kulüpten herhangi bir ödeme almadık" ifadelerini kullandı.

Transfer yasağı bulunan Altay’da yeni kriz baş gösterdi! Golcü Marco Paixao sosyal medyadan isyan etti - Resim : 1

KULÜP KAYNAK ARIYOR

Altay’da transfer yasağı devam ederken, Paixao, Naderi ve Björkander’in alacaklarını ödeyemediği için bu üç oyuncuyu kaybetmeyle karşı karşıya kaldı. Yönetim, geçtiğimiz sezon takıma büyük bir katkı veren bu üç oyuncuyu kaybetmemek için yoğun bir şekilde kaynak aramaya başladığı öğrenildi.