Transferde anlaşma sağlandı! Fenerbahçe’den ayrılacak ilk isim belli oldu! Yıldız futbolcu Fatih Terim’in yanına gidiyor!

Fenerbahçe’nin kiralık olarak gitmesine izin verdiği Samet Akaydın, Fatih Terim’in teknik direktörlük görevini yürüttüğü Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer oldu. Futbolcunun maaşının yarısını Yunan ekibi verecek, Fenerbahçe bu transferden kiralama ücreti de kazanacak.

Transferde anlaşma sağlandı! Fenerbahçe’den ayrılacak ilk isim belli oldu! Yıldız futbolcu Fatih Terim’in yanına gidiyor!

Fenerbahçe’de bu sezon yaptığı hatalarla dikkatleri üzerine çeken ve yedek konuma düşen Samet Akaydın, bu yaz Almanya’da düzenlenecek olan EURO 2024 kadrosunda yer almak için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek için yönetimden izin istemişti. Fenerbahçe yönetiminin kiralık gitmesine izin verdiği Samet Akaydın’ın yeni takımı belli oldu.

Transferde anlaşma sağlandı! Fenerbahçe’den ayrılacak ilk isim belli oldu! Yıldız futbolcu Fatih Terim’in yanına gidiyor! - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, kiralama ücreti ve Samet Akaydin'in yarım sezonluk maaşı karşılığında anlaştı.

Transferde anlaşma sağlandı! Fenerbahçe’den ayrılacak ilk isim belli oldu! Yıldız futbolcu Fatih Terim’in yanına gidiyor! - Resim : 2

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Fenerbahçe’den yıllık 14 milyon TL kazanan Samet’in yarım sezonluk maaşı ve bonus kazançlarını Yunanistan Süper Lig ekibi Panathinaikos karşılayacak.

Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Yunan liginde 40 puanla lider konumda bulunuyor.

Transferde anlaşma sağlandı! Fenerbahçe’den ayrılacak ilk isim belli oldu! Yıldız futbolcu Fatih Terim’in yanına gidiyor! - Resim : 3

SAMET AKAYDIN’IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Transfermarkt’a göre Fenerbahçe’nin 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Samet Akaydın, bu sezon 11 maçta forma giydi. 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.