Transferde kaçan balık büyük oldu! Zarar çok büyük... Fenerbahçe’den 4 milyon euroya aldılar, 15 milyon euroya satacaklar!

Fenerbahçe’den Alman ekibi Augsburg’a transfer olan Mergim Berisha’yı Borussia Dortmund transfer etmek istiyor. Augsburg, 4 milyon euroya Fenerbahçe’den aldığı golcü için 15 milyon euro bonservis istedi. Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe, Berisha’nın transferinden 11 milyon euro kaybetmiş olacak. Alman devi ise 4 milyon euroya aldığı futbolcunun transferinden 15 milyon euro kazanmış olacak.

Transferde kaçan balık büyük oldu! Zarar çok büyük... Fenerbahçe’den 4 milyon euroya aldılar, 15 milyon euroya satacaklar!

Fenerbahçe’nin geçen 2021 yılında RB Salzburg takımından 5 milyon euro bedelle transfer ettiği Alman golcü Mergim Berisha, performansıyla beklentilerin altında kalmış ve geçen sezon Alman ekibi Augsburg’a kiralanmıştı. Augsburg’da adeta yeniden doğan futbolcu 23 maçta 9 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

Transferde kaçan balık büyük oldu! Zarar çok büyük... Fenerbahçe’den 4 milyon euroya aldılar, 15 milyon euroya satacaklar! - Resim : 1

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Alman ekibinin sezon başında 4 milyon euro bonservis ödeyerek Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı yıldız futbolcuya talip çıktı.

Sky Sport DE’nin haberine göre Borussia Dortmund, Mergim Berisha’yı kadrosuna katmak için Augsburg ile görüşmelere başladı. Augsburg'un Berisha için 15 milyon euro bonservis talep ettiği belirtildi.

Transferde kaçan balık büyük oldu! Zarar çok büyük... Fenerbahçe’den 4 milyon euroya aldılar, 15 milyon euroya satacaklar! - Resim : 2

FENERBAHÇE ZARAR ETTİ

Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe, Berisha’nın transferinden 11 milyon euro kaybetmiş olacak. Alman devi ise 4 milyon euroya aldığı futbolcunun transferinden 15 milyon euro kazanmış olacak.

Transfermarkt’a göre  değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Berisha bu sezon çıktığı 2 maçta gol ve asist katkısı yaptı.