Transfere yeşil ışık yaktı! Yılın transferine hazır olun: Beşiktaş orta sahaya dünya yıldızı alıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın İspanyol ekibi Atletico Madrid’de forma giyen orta saha oyuncusu Geoffrey Kondogbia için transfer görüşmelerine başladı. Futbolcu Beşiktaş’a sıcak bakarken Atletico Madrid’in 5 milyon euro istediği, siyah beyazlıların ise 2,5 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Transfere yeşil ışık yaktı! Yılın transferine hazır olun: Beşiktaş orta sahaya dünya yıldızı alıyor

Yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. En az 4 transfer yapmayı hedefleyen siyah beyazlılar, orta saha bölgesi için önemli bir isimle temasa geçti.

KULÜBÜYLE TEMASA GEÇİLDİ

Sabah’ın haberine göre bu bölgeye fiziksel becerileriyle de ön plana çıkan bir isim bakan siyah beyazlılar, Atletico Madrid forması giyen Geoffrey Kondogbia’yı transfer etmek istiyor.

Transfere yeşil ışık yaktı! Yılın transferine hazır olun: Beşiktaş orta sahaya dünya yıldızı alıyor - Resim : 1

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Siyah beyazlıların temasa geçtiği İspanyol ekibine futbolcu için 2.5 milyon euro teklif ettiği, Atletico’nun 5 milyon euro istediği ifade edildi.

Ayrıca oyuncunun 4 milyon Euro'luk maaşının da paylaşılması konusunda pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Transfere yeşil ışık yaktı! Yılın transferine hazır olun: Beşiktaş orta sahaya dünya yıldızı alıyor - Resim : 2

TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Kondogbia'nın, Beşiktaş'ın ilgisine dair temsilcisine, "Olumsuz bakmıyorum. Önce Atletico Madrid ile anlaşsınlar, sonrasında görüşelim. Beşiktaş'ta oynama seçeneğini değerlendirmek isterim" yanıtını verdiği belirtildi. Bu mesaj, siyah beyazlı kulübün kurmaylarına da iletildi.

30 yaşındaki Orta Afrika Cumhuriyetli yıldız futbolcu, Atlético de Madrid formasıyla çıktığı 93 maçta 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.