Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın’dan zehir zemberek sözler!

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın, Trabzonsporlu futbolcu Trezeguet'nin gol sevinci sırasında futbolcuya tükürdüğü yönündeki iddialarına sert bir yanıt verdi.

Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın’dan zehir zemberek sözler!

Spor Toto Süper Lig’in 34.hafta maçında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Trabzonspor’u Batshuayi, Luan Peres ve Valencia’nın attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Trabzonspor’un maçtaki tek golünü ise penaltıdan 71.dakikada Trezeguet attı.

Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın’dan zehir zemberek sözler! - Resim : 1

TÜKÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Maçın ardından ortaya çıkan bir görüntü ise sosyal medyada gündem oldu. Trezeguet, gol attıktan sonra secdeye giderken Samet Akaydın’ın o esnada yere tükürdüğü görüldü.

Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın’dan zehir zemberek sözler! - Resim : 2

AÇIKLAMA YAPTI

Bu görüntünün ardından Samet Akaydın sosyal medya hesabından açıklama yaparak meslektaşına tükürdüğü yönündeki iddialara yanıt verdi.

Samet açıklamasında "Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerimden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın’dan zehir zemberek sözler! - Resim : 3