Tuba Büyüküstün, YouTube sohbetinde hangi duygusal sözleri sarf etti?

Koronavirüs salgını nedeniyle ikiz kızları Maya ve Toprak’la eve kapanan Tuba Büyüküstün, sevenleriyle yaptığı YouTube sohbetinde hangi duygusal sözleri sarf etti?

Son olarak “Rise Of Empires: Ottoman” belgeseliyle sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, koronavirüs tehdidi nedeniyle ikizleri Maya ve Toprak’la beraber eve kapandı.

Güzel oyuncu, evde geçirdiği günlerde bir ilke imza attı ve YouTube kanalından canlı sohbetler yapmaya başladı. Büyüküstün aralarında diyetisyen, enfeksiyon hastalıkları ve eğitim uzmanı gibi meslek dallarından önemli isimlerle sohbetler edip kafasındaki soruları sordu.

Tuba Büyüküstün’e dünyanın dört bir yanından soru yağdı. Güzel oyuncuya hayranları yeni bir dizide oynayıp oynamayacağını da sordu. Büyüküstün, koronavirüs salgınına rağmen setlere hâlâ devam edildiğine dikkat çekti.

Tuba Büyüküstün, gelen bir soru üzerine takipçilerine temiz olmalarını öğütledi.

İki dil bildiğini anlatan ünlü oyuncu, Fransızca ve İspanyolcaya da hakim olmak istediğini söyledi. Büyüküstün sevenlerinden gelen “Koronavirüs tehlikesi nedeniyle çocuklarınıza temas etmeden yaptığınız etkinlikler var mı?” soruna da yanıt verdi. Ünlü oyuncu en büyük hayalini de açıkladı.

Tuba Büyüküstün yüzünde estetik olmadığını da ifade etti. Güzel oyuncu bir ara saçlarını neden kısacık kestirdiğini de anlattı. Büyüküstün salgın bittikten sonra tatile gideceğini sözlerine ekledi.