Yeni aşıklar ilk kez görüntülendi

Tuba Büyüküstün’den ayrıldıktan sonra Melisa Şenolsun ile aşk yaşamaya başlayan ünlü işletmeci Umut Evirgen, yeni beraberliği hakkında hangi yorumu yaptı?

Son yıllarda film yönetmenliğine soyunan işletmeci Umut Evirgen ile ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün pandemide sessiz sedasız yollarını ayırmıştı. Umut Evirgen bir süre ayrılık haberini yakın çevresinden bile gizledi. Evden pek dışarı çıkmayan Evirgen, o günlerde Deren Talu ile yaşadığı beraberlikle adından söz ettiren iş arkadaşı Baran Tınaz’la evinin balkonunda kameraya takılmıştı.

Tuba Büyüküstün geçen günlerde Umut Evirgen’le tekrar barıştıkları gündeme gelince sonunda yazılı bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“Umut ile birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir.”

Bu haberler henüz gündemini korurken umut evirgen cephesinden de flaş bir hamle geldi. Evirgen, arkadaş ortamında yakınlaştığı güzel oyuncu Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açtı.

Melisa Şenolsun’un yakın çevresine “Henüz çok yeni, 10 gündür birlikteyiz” dediği öğrenildi. Salı günü Şenolsun’un rol aldığı “Atiye” dizisinin çekimleri nedeniyle gittiği Nişantaşı sokaklarında perşembe günü de Umut Evirgen kameralara takıldı. Uğruna hapse bile girdiği Büyüküstün’le mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğrafları henüz silmeyen Evirgen sorulara yanıt vermeden hızla uzaklaştı.

Umut Evirgen dün ise yeni sevgilisi Melisa Şenolsun ile ilk kez aracının içinde görüntülendi. Evirgen ile Şenolsun sürpriz ilişkileri hakkında yorum yapmaktan kaçındı.