Tüm söyledikleri çıkmıştı! Ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı! Güneş tutulmasında neler yaşanacak? Büyük deprem yaklaşıyor mu?

Tüm söyledikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, Kurtlar Vadisi dizisinde İplikçi Nedim karakterine hayat veren İsmail İncekara'nın vefatını ve komşu ülkelerdeki depremlerin olacağını haber vermişti. Son yaptığı açıklamada "yerin altı kaynıyor" diyen Kassandra, 25 Ekim'deki güneş tutulmasını işaret etti. Peki, güneş tutulması bizi nasıl etkileyecek? Büyük deprem yaklaşıyor mu? Ülkemizi neler bekliyor?

Tüm söyledikleri çıkmıştı! Ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı! Güneş tutulmasında neler yaşanacak? Büyük deprem yaklaşıyor mu?

Söyledikleri hiç şaşmayan astrolog Kassandra, ünlü oyuncu İsmail İncekara'nın vefatını bilmiş, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremleri de önceden tahmin etmişti. Kassandra'nın yazılarını takip edenler, söylediklerinin çıktığına şahit oldukça şaşırmaya devam ediyor. 

1999 Depremi güneş tutulmasından bir hafta sonra olmuştu!

Bu yıl ikinci kez 25 Ekim'de gerçekleşecek güneş tutulması hakkında konuşan Kassandra, "Bu yılın ikinci Güneş tutulması 25 Ekim 2022'de meydana gelecek. Tutulma saati olarak da 11:58 bekleniyor. Hava açık olursa Türkiye'den de bu tutulma izlenebilecek. Bu bilgilerden sonra peki ne olacak diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Bildiğiniz gibi 1999 Marmara Depremi’nin güneş tutulmasından 1 hafta sonra olması, tutulma ile deprem arasında bir bağ var mı sorusunu yeniden gündeme taşıdı. Herkes kendi düşüncesini ya da öngörülerini belirtiyor" dedi.

Tüm söyledikleri çıkmıştı! Ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı! Güneş tutulmasında neler yaşanacak? Büyük deprem yaklaşıyor mu? - Resim : 1

"Bunun için istihareye de yattım"

Aynı zamanda ünlü astrolog, "Güneş tutulması, Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesi ve dolayısıyla Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen doğa olayıdır" diyen Kassandra "Üç gezegen de aynı sırada olduğu için Dünya üzerine daha fazla çekim uygularlar. Ama bu çekim kuvveti büyük depremlere neden olacağını sanmıyorum. Zaten bunun için istihareye de yattım. Ülkemizde de güneş tutulmasından önce de sonra da depremler olacak. Bu depremlerden bazıları panik yaşatacak. Hatta bunu güneş tutulmasına bağlayanlara tanıklık edeceksiniz. Yurt dışında da depremler yaşanacak. Oradakiler ülkemizdekilerden çok daha şiddetli olacak" şeklinde konuştu.

Tüm söyledikleri çıkmıştı! Ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı! Güneş tutulmasında neler yaşanacak? Büyük deprem yaklaşıyor mu? - Resim : 2

"Büyük bir enerji birikmiş durumda"

Yerin altının kaynıyor diyen Kassandra, "Gerçekten yerin altında büyük bir enerji birikmiş durumda. Bunun patlamasına zaman var ama patladığı zaman ise büyük hasara neden olacak. Ülkemizde mi olacak derseniz size hayır yanıtını verebilirim" dedi.

Dolar hakkında da konuşan ve yükselişe işaret eden astrolog, "Dolar yükselişine devam edecek. Alınır mı satılır mı diye bana soruyorsunuz. Ben ekonomist değilim. Ne alın derim ne de satın derim. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Bu işin ehli olmuş kişilerle temasa geçmenizi öneririm." diye konuştu.