Tunç Soyer başka partiden mi aday olacak? Barış Yarkadaş’tan kulis bilgisi: Yakın çevresiyle konuştum

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’nda, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yerel seçimlerde aday gösterilmemesi halinde başka değiştireceği iddiasıyla "Tunç Soyer’in Türkiye İşçi Partisinden, DEM Partiden aday olacağı iddia edildi ama ben yakın çevresiyle konuştum. Yakın çevresi istifanın da başka bir partiye geçişin de söz konusu olmadığını söyledi." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na konuk oldu. 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi programda masaya yatırıldı.

“TUNÇ SOYER’İN PARTİ DEĞİŞTİRECEĞİ İDDİA EDİLDİ ANCAK YAKIN ÇEVRESİ YALANLADI”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yerel seçimlerde aday gösterilmemesi halinde başka değiştireceği iddiasıyla ilgili Yarkadaş “Tunç Soyer’in Türkiye İşçi Partisinden, DEM Partiden aday olacağı iddia edildi ama ben yakın çevresiyle konuştum. Yakın çevresi istifanın da başka bir partiye geçişinde söz konusu olmadığını söyledi. Zaten DEM partinin İzmir adayı da netleşti. Beritan Güneş. İzmir’de Mardin doğumlu Beritan Güneş’i aday olarak ilan edecekler. Onun için TİP’e de gitmez bir yere de gitmez.” dedi.