Tunç Soyer'den Muharrem İnce'ye videolu afiş yanıtı: Ama “Adam kızmış”

Memleket Partisi lideri eski CHP'li Muharrem İnce'nin partisinin İzmir'deki kongre afişlerinin CHP'li belediye tarafından indirildiği iddiasına  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den görüntülü, göndermeli bir yanıt geldi.

Tunç Soyer'den Muharrem İnce'ye videolu afiş yanıtı: Ama “Adam kızmış”

Memleket Partisi flamalarının takıldığı ve söküldüğü ana ait kamera görüntülerini paylaşan Tunç Soyer'in videoya eklediği Ama “Adam kızmış” cümlesi ise sosyal medyada gülümsemelere neden oldu.

İzmir'de partisinin olağan kongresine katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kongre afişlerinin CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatıldığını öne sürerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirmişti.

İnce'den Soyer'e: Kiminle dans ediyorsun

İnce, "Kimsin sen de benim afişlerimi söküyorsun? Kiminle dans ediyorsun? Bak başkan bu afişler diğer partilerinkine benzemez. Memleket Partisi'nin afişleri farklı onlarda belediye rantı yok, gönüllülerin parası var. Bu parayı senden alırım. Öyle yağma yok" diyerek Tunç Soyer'e sert bir şekilde yüklenmişti.

Tunç Soyer, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye yanıtını bir video ile verdi. Soyer'in paylaştığı videoda Memleket Partisi'nin afişlerini meydana asan parti çalışanları ve ardından stanttaki bayrakları söken kişiler görünüyor.

Tunç Soyer'den İnce'ye:  "Ama “Adam kızmış”!"

Afişin CHP'liler tarafından sökülmediğini göstermek için paylaştığı videoda Tunç Soyer,
Ankara kulislerinde manidar bulundu. "Halk her zaman gerçeklerin yanındadır ve onu karanlıkta bırakanları asla unutmaz." diyerek seçimlere gönderme yapan Tunç Soyer paylaşımını espirili bir şekilde bitirdi. Tunç Soyer'in son cümlesi "Ama “Adam kızmış”!" cümlesi birçok yoruma konu oldu.

Muharrem İnce İzmir'de stadyumda miting sözü verdi

Memleket Partisi İzmir 1. Olağan Kongresi İzmir Kültürpark'taki İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongrede yaptığı konuşmada sözlerine 'Türkiye'nin aydınlık yüzü İzmir' diyerek başlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, salondaki kalabalığa ikinci İzmir il kongresini stadyumda yapacağının sözünü verdi .Ocak ayında erik ağacının dallarında karlar buz tutmuşken, ortada hiçbir şey yokken, nisanda tomurcukların açacağını, çiçekler olacağını sonunda can eriği olacağını görür gibi Memleket Partisi'nin iktidarını gördüğünü anlatan İnce, "Hiç canınızı sıkmayın. Zor işlere bayılırım. Ne derlerse desinler bizim yolumuz doğru bir yoldur" dedi.