Dünya basınına yansıdı! Görenler inanamadı! 4 yıl cinsel organında su bardağıyla yaşadı

Tunus'ta 45 yaşındaki bir kadının geçtiğimiz aylarda başına gelen enteresan olay dünya manşetlerine yansımıştı. Karı ağrısı ve 4 yıldır idrar yapmama şikayetiyle hastaneye başvuran kadının röntgen sonucunda çıkanlar herkesi şaşkına uğrattı. 4 yıldır utandığı için hastaneye gitmeyen kadın, ağrılarının dayanılmaz dereceye ulaşması üzerine doktora gitmeye mecbur kaldığını dile getirdi. Kadının cinsel organından 8 cm uzunluğunda bir bardak çıkartıldı.

Dünya basınına yansıdı! Görenler inanamadı! 4 yıl cinsel organında su bardağıyla yaşadı

New York Post gazetesinde yer alan habere göre, fantezi yapmak isterken bir kadının cinsel organına bardak sıkıştı. 4 yıl boyunca idrar yapmama sorunu yaşayan ve karın ağrısından şikayet eden kadın acılarının dayanılmaz hale gelmesi üzerine doktora gitmeye karar verdi. Habib Burgiba Hastanesi'ndeki doktorlar tarafından yapılan ilk muayenede kadının cinsel organında bir nesnenin sıkışmış olduğu tespit edildi.

Dünya basınına yansıdı! Görenler inanamadı! 4 yıl cinsel organında su bardağıyla yaşadı - Resim : 1“Teşhisin geç konulması şaşırtmadı”

Doktorlar tarafından çekilen röntgende kadının cinsel organında bir bardak olduğu görüldü. Acil bir şekilde ameliyata alınan kadının cinsle organından su bardağı çıkartıldı. Doktorlar kadının durum nedeniyle utanmasını normal karşıladıklarını ve teşhisin geç konulmasının kendilerini şaşırtmadığını dile getirdi.

Dünya basınına yansıdı! Görenler inanamadı! 4 yıl cinsel organında su bardağıyla yaşadı - Resim : 2