Turgut Altınok, Fuat Uğur’a konuştu: Ankara’nın altın çağı başlayacak

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, tv100.com yazarı Fuat Uğur'a yaptığı açıklamada "Vaatlerini yerine getiremeyen bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız bunların hepsini tek tek açıklayacağım, biz vaatlerimizi tekrar tekrar söyleyeceğiz. Ankara’nın altın çağı başlayacak" dedi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Fuat Uğur, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Fuat Uğur'a özel açıklamada bulundu. 

Uğur, Altınok ile görüşmesini şu sözlerle anlattı:

"ANKARA’NIN ALTIN ÇAĞI BAŞLAYACAK"
Turgut Bey ‘Sabah saat 5’ten beri programdayım şimdi programım bitti yeni bir programla karşı karşıya kaldım, kusura bakmayın. Ama Cansu Hanım’ın bir programına daha katılacağım’ dedi. Bu arada Turgut Altınok ‘Ben CHP’den de oy alıyorum. Şunu da unutmayalım CHP’nin yüzde 30,79 oyu var ama bunun içinde, bu seçimde Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti de var onların da yaklaşık yüzde 2’ye yakın oyu var. Onların da CHP adayına oy verecekleri konusunda kesin bir veri yok. Birebir yaptığım görüşmelerde aldığım geri dönüşler hem CHP seçmeninin hem İYİ Parti seçmeninin büyük oranda bana oy vereceklerine dair izlenimim çok güçlü. Vaatlerini yerine getiremeyen bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız bunların hepsini tek tek açıklayacağım, biz vaatlerimizi tekrar tekrar söyleyeceğiz. Ankara’nın altın çağı başlayacak’ dedi.