Turgut Altınok yerel seçimde Ankara'ya aday mı? Keçiören Belediye Başkanı tv100'e konuştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi konuşulan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, tv100'e yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı belediye başkan adaylığını bize tevdi ederse göreve talibiz. Aday olursam kazanacağıma inanıyorum. Anket yaptırıyorum, anketler kazandığımı gösteriyor." dedi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi konuşulan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Taksim Meydanı programına bağlandı. 

"CUMHURBAŞKANIMIZ TEBLİĞ EDERSE GÖREVE TALİBİZ"
Hacır'ın "Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına aday mısınız? Kazanacağınıza Mansur Yavaş’ı geçeceğinize inanıyor musunuz?" sorusuna Altınok "Tabii partimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı belediye başkan adaylığını bize tevdi ederse göreve talibiz. Aday olursam kazanacağıma inanıyorum. Anket yaptırıyorum, anketler kazandığımı gösteriyor." cevabını verdi.

ANKARA'DAKİ HEDEFİ NE?
Yakışıklı'nın "Belediye başkan adayı olursanız Ankara’da ana hedefiniz nedir?" sorusuna Altınok "Ankapark bütün Türkiye’nin gündemi ve malumu bunu çürütülmesi yerine hizmete açılması gerekir. Burası yapılmış ve çürüyen milyarlar var burada. Ya büyükşehir burayı çalıştırmalı, çalıştıramıyorsa biz talibiz Keçiören belediyesi olarak biz çalıştırırız." yanıtını verdi.