Turizmciler Derneği (TURDER) Başkanı Faruk Elmalı tatil planı yapanları uyardı

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Turizmciler Derneği (TURDER) Başkanı Faruk Elmalı yeni sezonda turizm sektörünü nelerin beklediğini ve Rusya Ukrayna savaşının etkilerini aktardı.

Yerli turistler için önemli uyarılarda bulunan Elmalı erken rezervasyon dönemini iyi değerlendirmek gerektiğini de hatırlattı. Aynı zamanda son dönemde artış gösteren dolandırıcılık yöntemine karşı da dikkat edilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Turizmciler Derneği (TURDER) Başkanı Faruk Elmalı Medyatava TV Gündem programına konuk oldu. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikye yeni sezonda turizm sektörünü nelerin beklediğini ve Rusya Ukrayna savaşının etkilerini aktardı. Pandemiden kaynaklı zaten yara almış olan sektörün Mayıs ayı içinde barışın sağlanması durumunda canlanacağını belirtti. 

Erken rezervasyon dönemini iyi değerlendirmek gerektiğini hatırlatan Faruk Elmalı Haziran ayında fiyatların en yüksek seviyeyi göreceğini belirtti. Yerli turistler için önemli uyarılar yapan Elmalı yaygınlaşmaya başlayan yeni dolandırıclık yöntemine karşı da hassas davranmak gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Medyatava