Türkiye 11 Eylül Pazartesi evden dışarı çıkmadan mutlaka bunu yap. Yanınızda çocuklar da olacak. En önemlisi onlar

Meteorolojik kaynaklar tarafından 11 Eylül için vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. 11 Eylül'de Türkiye'ye kuzeyden serin hava gelecek. Pek çok yerde sıcaklıklar normallerin altına düşecek. Evden okula çıkacak velilerin, çocuklarına üşümeyeceği kıyafetler giydirmeleri tavsiye ediliyor.

Türkiye 11 Eylül Pazartesi evden dışarı çıkmadan mutlaka bunu yap. Yanınızda çocuklar da olacak. En önemlisi onlar

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik 11 Eylül Pazartesi uyarısı gününe ilişkin çok önemli bir uyarı gerçekleştirildi. Çünkü 11 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Öğretmenler ve öğrenciler, okullara gitmeye başlayacak. 

11 Eylül'de Türkiye'ye kuzeyden serin hava gelecek. Pek çok yerde sıcaklıklar normallerin altına düşecek. Evden okula çıkacak velilerin, çocuklarına üşümeyeceği kıyafetler giydirmeleri tavsiye ediliyor.

"TAM HASTALIK HAVASI" 

hawaeather sayfası tarafından konu hakkında yapılan söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı 11 Eylül tarihinde Yurdumuz kuzeyden gelecek serin havanın etkisine girecek ve pek çok yerde sıcaklıklar normallerin altına düşecek. Yer yer üşütebilecek hava tam hastalık havası dediğimiz cinsten o yüzden aman dikkat!

"KARADENİZ'DE SICAKLIKLAR 20 DERECENİN ALTINA DÜŞECEK" 

Karadeniz'de pek çok yerde sıcaklıklar 20 derecenin altına, Marmara'da 25 derecenin altına, Ege-Akdeniz'de 25-32 derece arasına, İç Anadolu'da 20-25 dereceni arasına, Güneydoğu Anadolu'da 30-34 derece arasına ve Doğu Anadolu ise 25 derecelerin altına hatta kuzey kesimleri 20 derecenin altına bile düşebilir. Serin havalara ek beraberinde yerel hafif yağışlarda gelebilir fakat ayrıntılar için Pazar gününü bekleyelim."