Türkiye acilen vaziyet almalı. Uzman isim çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar diyerek peş peşe sıraladı

Yaz aylarına girmemizle beraber artık serin havaların yerini sıcak ve güneşli günlere bırakmasını bekleniyordu. Türkiye’yi ilgilendiren haber ise az önce geldi. Sık sık değerlendirmelerde bulunan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten “Bugün sıcak Salı daha sıcak Çarşamba ılık Perşembe serin Cuma serin Cumartesi serin Pazar sıcak” şeklinde günleri sıralayarak haftalık bir değerlendirmede bulundu.

Türkiye acilen vaziyet almalı. Uzman isim çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar diyerek peş peşe sıraladı

Türkiye yağışsız ve kurak geçen bir kışın ardından yaz aylarına girdi. Henüz havalar tam anlamıyla ısınmamışken yazın gelmesi dört gözle bekleniyordu. Uzman isim Kerem Ökten ise Türkiye’yi ilgilendiren bir paylaşımda bulundu.

Türkiye acilen vaziyet almalı. Uzman isim çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar diyerek peş peşe sıraladı - Resim : 1

Ökten, "Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Ülkemizde havalar tekrar soğuyacak. Pazardan itibaren tekrar ısınacak..." dedi. 

PEŞ PEŞE SIRALADI

Ökten ayrıca günleri peş peşe sıralayarak “Bugün sıcak Salı daha sıcak Çarşamba ılık Perşembe serin Cuma serin Cumartesi serin Pazar sıcak” şeklinde haftalık hava tahminini takipçileriyle paylaştı.