Türkiye Ahmet abiyi konuşuyor! Ahmet abinin enkaz altındaki hareketini gören herkes 'İyi ki varsın' dedi

Enkaz altında kalan Ahmet isimli adam ve onu kurtarmaya gelen görevli arasında geçen diyalogun görüntüleri sosyal medya binlerce kişi tarafından izlendi. Gülümseten diyaloga sosyal medya kullanıcılarından pek çok yorum geldi.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, sosyal medyada o anlara ait görüntüler binlerce kişi tarafından izlendi. Bazı görüntüler izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken bazıları ise gülümsetti. 

Türkiye Ahmet abiyi konuşuyor! Ahmet abinin enkaz altındaki hareketini gören herkes 'İyi ki varsın' dedi - Resim : 1

"SENİN CANIN SAĞ OLSUN"

Enkaz altında kalan ve isminin Ahmet olduğu öğrenilen adam ile kurtarma görevlisi arasında geçen diyaloğun görüntüleri bu acı günlerde biraz da olsa tebessüm ettirdi. Enkazda sıkışan adama, "Serum lazım mı?" diye soran görevli, adamdan "Lazım lazım" diye cevap alınca "Senin canın sağ olsun. Sevdin değil mi beni? Yakışıklı adamım değil mi? dedi.

Türkiye Ahmet abiyi konuşuyor! Ahmet abinin enkaz altındaki hareketini gören herkes 'İyi ki varsın' dedi - Resim : 2

Gülümseten diyalogta, enkazda kalan adamın "Suyu dediğin gibi ikiye böldüm bak" demesi üzerine görevli "Sen sözünde duran bir adamsın" dedi. İsmi Ahmet olan depremzede "Enkazda insanın ağzı kuruyor, artı stres de var. Bana aşağıdan bağırıyor, 'Ahmet!' burdayım, 'Ahmet!' burdayım, oğlum bir kere duydun tamam" dediği anlar kurtarma görevlisine kahkaha attırdı. Görüntüleri, sosyal medya da izleyen kullanıcılardan yorum yağdı. Kullanıcılardan biri, "Günler sonra yüzümü güldürdün Ahmet abi" yorumunda bulundu.