Türkiye dikkat! Ne olacaksa pazarı pazartesiye bağlayan gece olacak. Salı, çarşamba, perşembe hepsini etkileyecek. O iller böyle uyanacak baksınlar

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'de pazar akşamı yaşanacak ve bütün haftayı etkileyecek bir hava durumu olayı hakkında bilgi verdi. Hava durumu olayının en çok etkileyeceği illeri de açıkladı.

Türkiye dikkat! Ne olacaksa pazarı pazartesiye bağlayan gece olacak. Salı, çarşamba, perşembe hepsini etkileyecek. O iller böyle uyanacak baksınlar

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından tüm Türkiye'nin merak ettiği bir hava durumu olayı hakkında yeni paylaşımda bulundu. 

Pazar günü akşam saatlerinde Karadeniz üzerinden Türkiye'ye yeni bir soğuk hava dalgası gelmesi bekleniyordu. Soğuk hava dalgası gece saat 02.00 ile 03.00 arasında yurdumuza giriş yapacak. Bazı illerimizi ise diğer illerimize göre daha fazla etkileyecek. 

"TÜM KUZEY ŞEHİRLER ÜŞÜYEREK UYANACAK" 

Kerem Ökten konuyla ilgili gerçekleştirdiği paylaşımında, "Soğuk cephe bize doğru geliyor. Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece İstanbul'dan tüm Karadeniz sahili boyunca Soğuk ve yağış getirecek. Yağış özellikle Bartın tarafında daha etkili. Pazartesi sabahı tüm kuzey şehirler üşüyerek uyanacak..." dedi. 

KUZEYDEKİ BU ŞEHİRLER HANGİSİ?

Peki bu kuzeydeki şehirler hangisi. Kerem Ökten tarafından bahsedilen illerimiz arasında Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Samsun, Ordu, Rize, Trabzon gibi illerimiz yer alıyor. Burada yaşayan vatandaşların işe giderken sıkı giyinmeleri gerekiyor. 

Türkiye dikkat! Ne olacaksa pazarı pazartesiye bağlayan gece olacak. Salı, çarşamba, perşembe hepsini etkileyecek. O iller böyle uyanacak baksınlar - Resim : 1