Türkiye-Ermenistan maçı berabere bitti

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D grubu beşinci maçında Ermenistan ile karşılaştı. İlk yarıda gol olmayan mücadelede, ikinci yarıda karşılıklı gelen gollerle 1-1 sona erdi.

Türkiye-Ermenistan maçı berabere bitti

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı sahasında Ermenistan ile kozlarını paylaştı.

KARŞILAŞMAYI İTALYAN HAKEM YÖNETTİ

Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato yönetti. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini, dördüncü hakemliğini ise Antonio Rapuano yaptı.

Milli takımımız Ermenistan karşısına Mert Günok, Zeki, Merih, Çağlar, Orkun, Kerem, Hakan, Barış Alper, İsmail, Cengiz ve Cenk 11'iyle çıktı.

Ermenistan ise mücadeleye Chancharevich, Haroyan, Mkrtchyan, Iwu, Spertsyan, Zelarayan, Ranos, Arutiunian, Dashyan, Tiknizyan, Bichakhchyan 11'iyle başladı.

İLK YARIDA GOL YOK

İlk 45 dakikada iki takımdan da gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda 49. dakikada Dashyan'ın golüyle Ermenistan 1-0 öne geçti.

İLK MAÇ İLK GOL

Bertuğ Yıldırım, ilk kez giydiği milli formayla 88. dakikada beraberlik golünü attı. Mücadelede başka gol olmadı ve iki takım sahadan 1'er puanla ayrıldı.