Türkiye hakkında bumerang etkisi olacak bir tarih verildi… Vatandaş oraya akın edecek ama dank diye geri dönecek

Türkiye hakkında bomba bir tarih verildi. Meteorolojik kaynaklara göre yaza hasret kalan vatandaşlar haziran ayının sonuna doğru parklara akın edecek. Ancak o tarihte kenelerde artış olması nedeniyle vatandaşların parklarda çok dikkatli olması gerekecek. İşte detaylar...

Türkiye hakkında bumerang etkisi olacak bir tarih verildi… Vatandaş oraya akın edecek ama dank diye geri dönecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'de havaların ısınacağı tarihe ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Türkiye cuma gününden itibaren yeniden soğuk ve yağışlı havaların etkisi altına girecek. Ancak bu yağışlardan sonra herkesi korkutan kenelerde artış görülecek. 

YAZA HASRET KALAN VATANDAŞ PARKLARA AKIN EDECEK

Yaza hasret kalan vatandaşlar park ve bahçelere doğru akın etmeye başlayacak. Ancak park ve bahçelerde yağmurlardan sonra kene vakalarında artış görülmesi bekleniyor. İşte bu da vatandaşlar açısından büyük tehlike oluşturacak. 

ÇOCUKLARA HERKESTEN ÇOK DİKKAT EDİN! 

Vatandaşın park ve bahçelere akın etmesinin ardından çocuklar da çimlerde koşup yuvarlanacak. İşte bu yüzden çocuklar kenelere karşı daha tehlikeli bir durumda olacak. Ailelerin, keneler konusunda çocuklara çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.