Türkiye için bomba 9-10 Temmuz haberi geldi... O ara fırsat arası olacak, sonrasında olanlar çok fena olacak

Türkiye çok hareketli bir yaz dönemine girdi. Meteoroloji uzmanları da Türkiye hakkındaki bilgilerini tek tek açıklamaya başladı. Meteoroloji Bey'den 9-10 Temmuz'la ilgili dikkat çeken bir haber geldi.

Türkiye için bomba 9-10 Temmuz haberi geldi... O ara fırsat arası olacak, sonrasında olanlar çok fena olacak

Türkiye'de serin geçen bahar dönemlerinin ardından hayli sıcak bir yaz dönemine girildi. Önümüzdeki temmuz- ağustos ayı sıcaklıklar açısından çok önemli. Vatandaşların gözü ve kulağının meteoroloji uzmanlarında olması gerekiyor. 

Meteoroloji Bey'den de Türkiye'ye yönelik flaş bir 9-10 Temmuz uyarısı geldi. Temmuz aylarına girmemizle birlikte etkili olmaya başlayacak yüksek sıcaklıklar vatandaşları iyice bunaltacak. 9-10 Temmuz bir nefes arası olabilir. 

Meteoroloji Bey tarafından yapılan paylaşımda da şu ifadelere yer verildi: 

"Dediğim gibi hafta sonu ve önümüzdeki hafta kuzey afrika sıcakları ve basra sıcakları ile savaşırkennn imdadımıza 9-10 Temmuz'dan itibaren Rusya-Dogu Avrupa üzerinden serin hava inecek ve kuzey ile iç kesimler başta olmak üzere yağışlar tetiklenecek hatta güneyde kıyı kesimler biraz biraz ferahlar." 

Türkiye için bomba 9-10 Temmuz haberi geldi... O ara fırsat arası olacak, sonrasında olanlar çok fena olacak - Resim : 1